Den naturlige logaritmen fra cosinusboka
Posted: 11/12-2008 17:00
Yo, folks
Jeg trenger hjelp med følgende oppgave. Den som svarer riktig er en større hiphopper enn meg.:
Vi tar et egg ut fra kjøleskapet og legger det i kokende vann. Dersom massen til egget M målt i gram og slutt temperaturen i eggeplommen er T målt i celsius, er koketida t i sekunder gitt ved:
t=16M^(2/3) x ln(100 - T)/(192)
Egget er bløtkokt når temperaturen i plommen er 45 C
oppg 1) Et egg er bløtkokt etter 5min(300s). Hva er massen til egget?
oppg2) Et egg har kokt i 240 s og har en masse på 60 g. Hva er temperaturen i plommen
Trenger et svar så fort som mulig.
OPPG 2.303
Jeg trenger hjelp med følgende oppgave. Den som svarer riktig er en større hiphopper enn meg.:
Vi tar et egg ut fra kjøleskapet og legger det i kokende vann. Dersom massen til egget M målt i gram og slutt temperaturen i eggeplommen er T målt i celsius, er koketida t i sekunder gitt ved:
t=16M^(2/3) x ln(100 - T)/(192)
Egget er bløtkokt når temperaturen i plommen er 45 C
oppg 1) Et egg er bløtkokt etter 5min(300s). Hva er massen til egget?
oppg2) Et egg har kokt i 240 s og har en masse på 60 g. Hva er temperaturen i plommen
Trenger et svar så fort som mulig.
OPPG 2.303