Page 1 of 2
+ - blir?
Posted: 04/03-2008 17:21
by Strilajento
Når en både har + og - i et reknestykke blir det....?
Og når eg har - og -...?
Eller + og +...?
Posted: 04/03-2008 17:22
by Gommle
Og du går på videregående?
minus minus blir pluss
pluss minus blir minus
minus pluss blir minus
pluss pluss blir pluss
Posted: 04/03-2008 17:38
by Strilajento
takk for svar på tross av din lille frekkhet:=) husk vi er alle på ulike nivåer i livet, og kanskje jeg slår deg i kakebaking dust.
Posted: 04/03-2008 17:52
by Gommle
Du slår meg definitivt i kakebaking

Posted: 04/03-2008 17:56
by Vektormannen
Men å ikke kunne "minus og minus gir pluss"-regla blir vel som å ikke kunne steike vafler i bakeverden

ha ha
Posted: 04/03-2008 18:09
by Strilajento
nåke slek ja!
Posted: 04/03-2008 18:13
by groupie
Jeg kan ikke steke vafler..
haha
Posted: 04/03-2008 18:53
by Strilajento
å da va godt å høyra!
Posted: 04/03-2008 21:24
by ettam
Jeg kan ikke bake brød

haha
Posted: 04/03-2008 22:07
by Strilajento
bakte 8 brød hin dagen
Posted: 04/03-2008 22:44
by Markonan
Eey, en ekte skravletråd! Det var på tide.
Jeg må melde meg inn i gjengen som ikke kan bake...

Posted: 04/03-2008 22:44
by Publius
Er ikke det bare å blande mel og vann?

Nei, baking er som et kjemisk forsøk; følger du oppskriften går det alltid bra! (Egentlig gjelder det vel all matlaging..?)
Posted: 04/03-2008 22:57
by groupie
Problemet slik jeg ser det er timing. Mens brødet baker involverer du deg selv i tull og vips, brent bakeverk. Tragisk!
Posted: 04/03-2008 23:10
by mrcreosote
Før var jeg et brødhue når det kom til baking, men så kom jeg over
dette og da blei det andre boller.
Posted: 04/03-2008 23:11
by Dinithion
Jeg synes ikke det bare er å "følge oppskriften". Vi har prøvd å bake noen brød her, både ferdigpose som nesten bare skal blandes med gjær og vann, og vanlige brød fra bunnen av. Det ender alltid opp med ett superkompakt brød som er 3-4 cm høyt. Det er litt kjipt
