siv.ing ntnu

Det er god trening å prate matematikk. Her er det fritt fram for alle. Obs: Ikke spør om hjelp til oppgaver i dette underforumet.

siv.ing ntnu

Innlegg Peder kl » 19/11-2019 17:22

Hei. Har planer om å studere siv.ing på NTNU til neste høst. Valget står mellom materialteknologi og energi og miljø. Noen som vet hva som er ''smartest'' å velge, mtp. lønn og jobbmuligheter? Går materialteknologi under metallurgi, geofag og petroleumsingeniør, eller kjemiingeniør?
Peder kl offline

Re: siv.ing ntnu

Innlegg LegendMeadow » 19/11-2019 19:34

Vil anbefale deg å se under "studiets oppbygning" på NTNU sine nettsider. Der kan du se hvilke fag disse studiene har, og du kan se hvordan de forskjellige retningene varierer. Begge er bra studier med god sjanse for godt betalt arbeid på slutten, gitt at du gjør en god innsats selvfølgelig. Derfor synes jeg at du burde velge det du interesserer deg mest for. Jeg er ingen ekspert på materialteknologi, men vil tenke at det ganske stor fokus på kjemi (men som siv.ing.-studie er det fortsatt mest matte og fysikk). Energi- og miljø er bare mastergrad i det som før het elektroingeniør, så det er en tradisjonell siv.ing.-retning med bredt utvalg av potensielle yrker.
LegendMeadow offline
Pytagoras
Pytagoras
Innlegg: 5
Registrert: 07/03-2018 12:50

Re: siv.ing ntnu

Innlegg Peder kl » 19/11-2019 21:21

Skal sjekke det ut. Takk for tipset!
Peder kl offline

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 7 gjester