matematikk ntnu

Det er god trening å prate matematikk. Her er det fritt fram for alle. Obs: Ikke spør om hjelp til oppgaver i dette underforumet.

matematikk ntnu

Innlegg Bruker » 13/11-2019 21:43

hei
jeg vurderer å søke enten årsenhet eller bachelor ved matematiske fag ved ntnu. jeg ser at innholdet første semester ved begge er det samme. Er det noen som går eller har gått en av linjene og kan si litt om overgangen mellom vgs og universitet med r1 og r2 som bakgrunn? Er selv i tvil hvordan jeg faglig stiller opp mot emnene første og andre semester.
Bruker offline

Re: matematikk ntnu

Innlegg Nebuchadnezzar » 13/11-2019 22:08

Du merker ikke forskjell om du går årsenhet eller bachelor (åmatstat vs bmat). Kommer du rett fra vgs og har god kontroll på R1 og R2 vil du klare deg helt fint. Er jo bare å se på pensum fra i fjor for å se hvor nivået ligger. https://wiki.math.ntnu.no/ma1101/2019h/eksamen. Merk at det er en del jobb, men og et fantastisk studiemiljø og anbefales på det varmeste.
"Å vite hva man ikke vet er og en slags allvitenhet" - Piet Hein
https://s.ntnu.no/Integralkokeboken
Lektor - Matematikk, Fysikk og Informatikk
Nebuchadnezzar offline
Fibonacci
Fibonacci
Brukerens avatar
Innlegg: 5644
Registrert: 24/05-2009 13:16
Bosted: NTNU

Re: matematikk ntnu

Innlegg Gjest » 19/11-2019 21:35

Nebuchadnezzar skrev:Du merker ikke forskjell om du går årsenhet eller bachelor (åmatstat vs bmat). Kommer du rett fra vgs og har god kontroll på R1 og R2 vil du klare deg helt fint. Er jo bare å se på pensum fra i fjor for å se hvor nivået ligger. https://wiki.math.ntnu.no/ma1101/2019h/eksamen. Merk at det er en del jobb, men og et fantastisk studiemiljø og anbefales på det varmeste.Hei og takk for svar
Jeg har sett litt på eksamensoppgavene i de relavante emnene. Har du noen erfaring med overgangen fra bevisføring i R2 matematikk til tallteori og diskret matematikk ,evt. noen forkunnskaper jeg bør ha før jeg tar disse kursene?
Gjest offline

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 11 gjester