Side 1 av 1

Synspunkter på nytt design

InnleggSkrevet: 10/01-2005 10:33
sletvik
Se her ja! Mitt førsteinntrykk er positivt! Kort sagt, et glimrende stykke arbeid folkens! Veldig positivt med den nye kategorien "Høyskole og Universitet" på matteprat. Noen hadde vel også trøbbel med frames, så det var vel et steg i riktig retning å fjerne det vil jeg tro. "Undervisningssidene" ser også veldig pene ut.

Skal jeg sette fingeren på noe, må det være at muligheten for å skrive matematiske tegn i innleggene faktisk er redusert(!) Forhåpentligvis er dette noe midlertidig. Mange av de gamle innleggene er jo nærmest uleselige der hvor folk har brukt eksponent-funksjonen! Håper på forandring...

Men alt i alt er ihvertfall jeg meget godt fornøyd, og jeg antar at det kommer noen flere små finjusteringer etterhvert, ser fram til det! :D

InnleggSkrevet: 10/01-2005 11:58
PeerGynt
Takk for tilbakemeldingen, sletvik. Joda, knappene for matematiske tegn/symbol vil komme tilbake med det aller foerste.

...

InnleggSkrevet: 10/01-2005 17:17
Matematikkk
vil det bli lettare å legge inn tegningar til spørsmåla?

InnleggSkrevet: 10/01-2005 19:38
PeerGynt
Som nevnt i en privatmelding til sletvik, så vurderer vi å legge inn et system - for avanserte brukere - som gjoer det mulig å framstille matematiske uttrykk dynamisk på serveren.

Vi har så langt ikke planlagt noe eget system for tegninger/bilder. Det er i midlertid mulig at veldig aktive brukere/ressurspersoner kan få tilgang til å laste opp egenproduserte tegninger til serveren. Det må imidlertid tas opp med administrator og vurderes noeye.

Har du andre forslag vil vi vaere glade for å hoere disse.