Side 1 av 1

Jeg liker ikke matte

InnleggSkrevet: 23/09-2004 18:59
Toddi
Ja, jeg lurer da på en ting. Jeg liker ikke matte i det hele tatt. Er et rent helveri som bare plager hodet mitt. Går det an og få fritak i matte som det gjør med nynorsk :P hehe... Hva skal man med 2x(4x2-3-x-4) f.eks.. Så lenge man kan +-*/ så gjør vel ikke det noe ? Matter er bare noen teite tall med bokstaver inni =/ Fortivla =/

InnleggSkrevet: 23/09-2004 21:36
loddi
Jeg lurer på en annen ting. Jeg liker ikke norsk. En develskap som går i lup i mitt hode og øker med kvadratet av mengden. Slår vi oss sammen kan vi kutte all skole. :shock:

InnleggSkrevet: 24/09-2004 15:02
LGO
Fritak for matte, får du nok ikke. Men om du sliter, så skal det være mulig å få ekstra hjelp og tilpassede opplegg. Noen få mennesker har såkalt dyskalkuli, som kan sammenlignes med matematikkens variant for dysleksi. De som har slike vansker, kan ha store problemer med å klare å stå i matematikk på videregående. Dersom du får en diagnose på dette, så vil du kunne få studiekompetanse uten å måtte ha ståkarakter i matematikken på videregående. Dessverre er det altfor liten kunnskap om dette, og det er nok mange som aldri får diagnosen og den hjelpen de hadde behøvd, selv om de burde hatt den.

Matte er gør

InnleggSkrevet: 28/09-2004 17:02
Eddi 11
Matte er kjedelig jeg er helt enig 8-) 8-) :lol: :lol: [/b]

InnleggSkrevet: 02/10-2004 17:27
Samuel
Jeg syns også matte var kjedelig, helt til jeg forstod hvor mye matte kan brukes til :)

Det enkle eksempel som har holdt liv i min interesse for matematikk
siden jeg lærte det, var hvordan en kunne få vite avstanden fra en side
av ei elv til ei annen, kun ved å vite en lengde og to vinkler - alt mulig å
finne ut fra samme siden av elva :D

InnleggSkrevet: 18/10-2004 21:31
MiF86
Matte, fysikk og til en viss grad kjemi er gøy 8-)
norsk, historie og religion er boooring. særlig norsk! :x

Fra kjedelig til gøy

InnleggSkrevet: 19/10-2004 21:03
Gjest
Jeg syntes også matte var kjedelig helt til jeg fikk en lærer som forventet at jeg skulle lære noe og fulgte meg opp, så jeg måtte begynne å jobbe med det. Da ble det snart morsomt å få de gode tilbakemeldingene når jeg fikk til noe. Dette gjaldt ikke bare meg, så hele klassen begynte å jobbe målrettet. Det drev meg til å gå fra 2 til 6 i karakter på to år. Så selv for de umulige er det mulig. Først må du bestemme deg og så må du begynne å jobbe! :wink:

Hater matet eg og!

InnleggSkrevet: 20/10-2004 22:55
MrFrekkas
Det værste faget har alltid vært matte. men det er ein gang i året eg liker matte og det er når vi har om likninger. da er eg den beste og eg klareer det di andre ikkje klare.. trur det er fordi eg forstår det, det er lissom bare noe som kommer heilt logisk oppi hovedet.. jj, det dokke sier om at doke syns at noen fag er kjedelig, det har enormt mye på ka slags lærer du har.. eg har byttet norsk lerer i 3 år og først no syns eg det er morsomt... for no har vi ei kjekkt og kul lærer..... så STÅ PÅ