Ved underkjent oblig

Her kan du stille spørsmål vedrørende problemer og oppgaver i matematikk på høyskolenivå. Alle som har kunnskapen er velkommen med et svar. Men, ikke forvent at admin i matematikk.net er spesielt aktive her.

Ved underkjent oblig

Innlegg Hammurabi » 21/03-2020 13:18

Hei folkens.

Tok emnet MAT2400 og klarte å få underkjent Oblig 2 ganger. Jeg føler at dette skyldes mangel på tilbakemeldinger som en følge av at jeg var landfast et annet sted på grunn av Covid-19 viruset.

Har søkt om å få et nytt forsøk på å ta det. Tror dere at det er noen mulighet for dette? Har noen erfaring med å få et tredje forsøk på en Oblig?
Hammurabi offline

Re: Ved underkjent oblig

Innlegg Gustav » 21/03-2020 14:19

Ring og snakk med en konsulent som har ansvaret for obligene og forklar situasjonen, så tipper jeg det ordner seg. Universitetet har kun interesse av å få flest mulig gjennom studiene så de er vanligvis ikke så veldig vanskelig å ha med å gjøre etter min erfaring (fra uio og ntnu).
Gustav offline
Tyrann
Tyrann
Brukerens avatar
Innlegg: 4362
Registrert: 12/12-2008 12:44

Svar til Gustav og andre

Innlegg Hammurabi » 21/03-2020 14:58

Gustav skrev:Ring og snakk med en konsulent som har ansvaret for obligene og forklar situasjonen, så tipper jeg det ordner seg. Universitetet har kun interesse av å få flest mulig gjennom studiene så de er vanligvis ikke så veldig vanskelig å ha med å gjøre etter min erfaring (fra uio og ntnu).

Det var et godt råd. Jeg sendte en mail, men skal ringe også. Om det faktisk er noen som svarer i disse tider.

Problemet er at jeg faktisk ikke helt hva jeg gjør feil ettersom jeg ikke får noen tilbakemeldinger. Fikk litt i dag av en annen person, men sliter litt med såkalt korrekt matematisk formalisme i bevisføring.

Noen råd på det siste punktet også? Har tatt en 6 matematiske emner fra før og forsøker å forbedre meg på det området, men lite bevis frem til nå. Hvordan går man fram? Om jeg får ta oblig på nytt selvsagt.
Hammurabi offline

Re: Ved underkjent oblig

Innlegg Gustav » 21/03-2020 20:32

Post oppgavene og svarene dine her så skal vi gi tilbakemeldinger. Tok det samme emnet for endel år siden, og det er kjent for å være tricky.
Gustav offline
Tyrann
Tyrann
Brukerens avatar
Innlegg: 4362
Registrert: 12/12-2008 12:44

Re: Ved underkjent oblig

Innlegg Hammurabi » 24/03-2020 00:20

Gustav skrev:Post oppgavene og svarene dine her så skal vi gi tilbakemeldinger. Tok det samme emnet for endel år siden, og det er kjent for å være tricky.

Så nettopp løsningsforslaget. Mitt svar var ikke all verden. Ser ut som jeg har jobbet for mye med fysikk og ingeniørvitenskap ettersom jeg bare har lagt ved bevis og ikke brukt så mye matematisk formalisme.

Fikk også til svar at jeg ikke får ta emnet fordi jeg ikke kan ta tre obliger. Det var kjipe greier. Antar at det også er litt min feil at jeg ikke søkte mer om veiledning, men slik ting ble, så fanget jeg i skjebnens felle hvor alle planer ble kansellert.
Hammurabi offline

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 151 gjester