aleks855 - spørsmål Skriv et svar


Dette spørsmålet er en metode for identifisering og hindring av automatiserte innsendinger.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Utvid visningen Emne: aleks855 - spørsmål

Re: aleks855 - spørsmål

Innlegg shenxian » 12/06-2019 07:27

Jeg har et XP-Pen Star G640 Graphics Tablet . Ca A6 størrelse. Det funker fint til det lille jeg bruker det. Kjempefint hvis man skal tegne for frihånd. Maskere bort konturer og lignende. Mye mer presist enn mus .

Et problem jeg har er at jeg synes det er vanskelig å ha god kontroll med den glatte overflaten på brettet. Det løser jeg ved å legge et vanlig papirark over. Da får jeg fin tegnemotstand omtrent som å bruke blyant.

Til photoshop arbeid vil jeg si at det er en stor fordel. Spesielt når jeg arbeider med pirkearbeid i photoshop synes jeg det er deilig å kunne bruke hele XP-Pen G640 brettet til å styre bare en liten del av skjermen.

https://www.xp-pen.com/product/51.html

Re: aleks855 - spørsmål

Innlegg Aleks855 » 07/05-2017 11:22

Jeg bruker Wacom Bamboo Pen & Touch. Det er generelt trygt å velge Wacom. Det er helt klart det dominerende merket for tegnebrett.

aleks855 - spørsmål

Innlegg Gjest » 07/05-2017 10:49

Hei,
I de latex-video kursene dine, hva bruker du til å tegne? Bruker du penn og en tablet? Eller data-mus? Data-mus er vanskelig å tegne med. Vet du hvor jeg kan få kjøpt en sånn data penn og "tablet" som jeg kan koble til med pcen, for å undervise i matematikk?

Topp

cron