Studere matematikk Skriv et svar


Dette spørsmålet er en metode for identifisering og hindring av automatiserte innsendinger.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Utvid visningen Emne: Studere matematikk

Mattejente!

Innlegg trine:) » 27/02-2005 19:31

Heihei!

Vil absolutt også anbefalle deg Oslo. Her kan du velge i mange spennende fag, og kan også få informatikk med på kjøpet(trodde aldri informatikken skulle bli relevant, men ser nå at det er kjempe nyttig å også ha en viss innsikte i dette). Forelserene er superflinke, og ikke minst engasjerende! Vi har også mange smarte matematikk studenter, som har kommet langt i abelkonk.. Mulighetene for opphold i utlandet er også bra. Uansett: lykke til, og stå på! :D

Innlegg ThomasB » 31/01-2005 11:59

Vil absolutt anbefale Trondheim 8-)

Kjenner flere her som har gjort det veldig bra i Abelkonkurransen tidligere, så dette er ikke et uvanlig valg for dyktige matematikere...
Og mulighetene for å ta et år i utlandet er jo absolutt til stede.

Innlegg Roger » 31/01-2005 10:58

Du er heldig! Jeg drømmer om å kunne reise til utlandet og studere Marinebiologi. he he.
Bilde det er liksom den store drømmen. har allerede tatt sportsdykkerlappen, tok den faktisk da jeg seksten. lol.

Men, jeg tror at du ville gjøre det bra. rådet mitt, er å ta ett skritt av gangen og ikke forvente for mye. På den måten blir du ikke skuffa. Lykke til med bachelorgraden. :)

Innlegg Abeline » 29/01-2005 18:46

I øyeblikket står jeg mellom Bonn, København, Oslo og Trondheim. Først må jeg skaffe meg en bachelorgrad, hvor langt jeg skal fortsette etterpå vet jeg ikke ennå, men mye mulig jeg kjører løpet helt ut og tar en doktorgrad en gang i fremtiden. Har også veldig lyst til å studere i England, men det er så dyrt. Kanskje jeg tar mastergraden min der..

Innlegg Wilja » 29/01-2005 14:37

Jeg ville tatt en telefon til flere ulike høgskoler og universiteter og hørt hva de kan tilby. Antar at en del har avtaler med utenlandske universiteter. Det kommer vel litt an på hvilket nivå du tenker på også, master eller doktorgrad?

Innlegg Cauchy » 21/01-2005 20:58

Hvis du ikke absolutt skal til utlandet, kan du jo begynne på Siv.ing linjen for Matematikk og Fysikk ved NTNU, der jeg går. Er veldig fornøyd med det opplegget, til tross for at jeg er mest interessert i matematikk. Du får bred fagkunnskap i fysikk og matematikk de 2 første årene, før du velger studieretning. Da kan du velge mellom industriell matematikk(kan stort sett ta de kursene du vil, uten at det er industriellt rettet), teknisk fysikk og biofysikk. I tilegg kan tørsten etter mer matematikk enten tilfredsstilles ved å enten

a) Ta flere fag
b) Melde seg på kurs i avansert problemløsing, og kanskje komme seg på skolelaget til NTNU.

Føler også at staben både i fysikk og matematikk også er svært kompetente og villige til å hjelpe "over middels" interesserte studenter.

Ønsker du å vite mer kan du jo sende meg en mail på

torgeiwi@stud.ntnu.no

Studere matematikk

Innlegg Abeline » 12/11-2004 17:18

Hei alle sammen!

Jeg har lyst til å begynne å studere matematikk (gjerne med fysikk) høsten 06. Utlandet frister veldig, men det er ganske dyrt. Er det noen som vet om noen stipender som kan være verdt å satse på? Eller noen annen nyttig info?

Topp