Læreplan matematikk.net

Det er god trening å prate matematikk. Her er det fritt fram for alle. Obs: Ikke spør om hjelp til oppgaver i dette underforumet.

Moderatorer: Vektormannen, espen180, Aleks855, Solar Plexsus, Gustav, Nebuchadnezzar, Janhaa

Svar
modasser
Cayley
Cayley
Innlegg: 87
Registrert: 24/04-2014 20:18

Hei, :)

På denne matematikk.net siden er det mange ressurser man kan bruke, det er eksempel gitt av multiplikasjon og divisjon, som er fundamentet til algebra.

Hypotetisk sagt: En person på 7 år, som nettopp skal begynne å studere matematikk og som aldri har studert matematikk før, verken på barneskole, eller ungdomskole, vil heller ikke kjøpe bøker å gå gjennom. Men allikevel vil lære matematikk på en kortfattet måte. Altså som eksempel har matematikk.net forklaring og læring av multiplikasjon og divisjon som nevnt over.

Kan vaktmesteren henvise til linker på denne siden og lage en læreplan for denne 7 åringen slik at han ikke går glipp av noe viktig grunnleggende stoff, fra altså barneskolen, ungdomskolen og til vgs R2 nivå?

Læretiden hans er begrenset, derfor kan han ikke begynne å studere enhver bok i alle disse nivåene, og er isteden på utkikk etter linker på denne siden for å lære barne, ungdom og vgs nivå stoff i matematikk.

Setter pris på denne hjelpen. :)
Vaktmester
World works; done by its invalids
World works; done by its invalids
Innlegg: 827
Registrert: 26/04-2012 09:35

Enig at det er mye bra informasjon på matematikk.net, men jeg tror det er best å se på siden som et tillegg til en vanlig lærebok eller videoer fra for eksempel udl.no og ikke som et fullstendig læremiddel i seg selv. Kanskje sidene vil utvikle seg dit etter hvert, men det er ikke der vi er i dag.

Sorry.

:-)
Svar